J.C. Hin & M.L.M. van den Borne

Als u moeilijkheden ervaart in uw huidige leven en u komt er zelf niet uit, dan kan het zinvol zijn om te gaan praten met een eerstelijnspsycholoog. Dit is een psycholoog die net als de huisarts makkelijk toegankelijk is en die u kort en concreet helpt om op eigen kracht weer verder te kunnen.

De eerstelijnspsycholoog werkt praktisch, probleemgericht en heeft een nauw contact met de huisarts. Meestal wordt u via de huisarts naar ons verwezen, waarbij u zelf contact opneemt voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

In de psychologenpraktijk Hin & Van den Borne zijn Jan Hin en Monique van den Borne werkzaam. Wij zijn geregistreerde eerstelijnspsychologen met veel ervaring. Op de dinsdag is Jan Hin werkzaam in het Gezondheidscentrum Ewijk. Op onze  website kunt u vinden met welke klachten u bij ons terecht kunt en hoe u zich kunt aanmelden.

De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping van het gezondheidscentrum.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak ben ik op werkdagen direct bereikbaar tussen 12.30 en 13.00 uur op telefoonnummer: 06-23574223
U kunt ook mailen naar: J.hin2@kpnplanet.nl

www.psychologenpraktijkhinenvandenborne.nl