SHO

Algemene opening servicepunt SHO op woensdag- en vrijdagochtend in Gezondheidscentrum Ewijk

SHO Centra voor medische diagnostiek heeft de openingstijden van haar prikpost/servicepunt in Ewijk verruimd. Op maandag blijft het servicepunt exclusief geopend voor patiënten van huisartsenpraktijk Ewijk, maar op woensdag en vrijdag kan iedereen bij van 8.30u tot 9.00u SHO terecht. Het enige wat u hoeft te doen is ervoor te zorgen dat u het aanvraagformulier van uw huisarts/verloskundige en een geldig legitimatiebewijs bij u heeft als u ons servicepunt bezoekt. SHO zorgt voor de rest!

Wie is SHO?
SHO is een organisatie die diagnostisch onderzoek uitvoert voor de eerstelijns gezondheidszorg, zoals huisartsenpraktijken en verloskundigen. Met een verwijzing van uw huisarts of verloskundige kunt u bij ons meteen terecht voor bloedafname. Tevens voert SHO op afspraak diverse functieonderzoeken uit op andere locaties dichtbij. U kunt onder andere bij SHO terecht voor:

– holteronderzoek;
– 24-uurs bloeddrukmeting;
– longfunctieonderzoek;
– echografie;
– oogfoto’s voor mensen met diabetes.

Het voordeel van het servicepunt van SHO in Gezondheidscentrum Ewijk is dat u dicht bij huis geholpen wordt. Indien het medisch noodzakelijk is, nemen we bij u thuis bloed af. De praktijkassistente kan deze service van SHO aanvragen.

Bereikbaarheid
U vindt het servicepunt van SHO op de eerste verdieping van het Gezondheidscentrum.

U neemt de trap naar boven en neemt plaats in de wachtkamer. Een medewerker van SHO haalt u daar op. Voor bloedafname kunt u elke woensdag- en vrijdagochtend van 8.30u tot 9.00u zonder afspraak terecht.

Meer informatie
Voor meer informatie, zie de website van SHO www.sho.nl