SHO

Heropening servicepunt SHO op woensdag- en vrijdagochtend in Gezondheidscentrum Ewijk

SHO Centra voor medische diagnostiek is weer geopend in het gezondheidscentrum op woensdag- en vrijdagochtend tussen 08.00 uur en 09.00 uur. Vooralsnog wordt alleen op afspraak bloedgeprikt. Ga daarvoor naar de website van de SHO www.sho.nl Neem het aanvraagformulier van uw huisarts/verloskundige en een geldig legitimatiebewijs mee als u ons servicepunt bezoekt. SHO zorgt voor de rest!

Wie is SHO?
SHO is een organisatie die diagnostisch onderzoek uitvoert voor de eerstelijns gezondheidszorg, zoals huisartsenpraktijken en verloskundigen. Met een verwijzing van uw huisarts of verloskundige kunt u bij ons meteen terecht voor bloedafname. Tevens voert SHO op afspraak diverse functieonderzoeken uit op andere locaties dichtbij. U kunt onder andere bij SHO terecht voor:

– holteronderzoek;
– 24-uurs bloeddrukmeting;
– longfunctieonderzoek;
– echografie;
– oogfoto’s voor mensen met diabetes.

Het voordeel van het servicepunt van SHO in Gezondheidscentrum Ewijk is dat u dicht bij huis geholpen wordt. Indien het medisch noodzakelijk is, nemen we bij u thuis bloed af. De praktijkassistente kan deze service van SHO aanvragen.

Bereikbaarheid
U vindt het servicepunt van SHO op de eerste verdieping van het Gezondheidscentrum.

U neemt de trap naar boven en neemt plaats in de wachtkamer. Een medewerker van SHO haalt u daar op. Let op: thans is het alleen mogelijk om op afspraak bloed te laten prikken in de vestiging in Ewijk!

Meer informatie
Voor meer informatie, zie de website van SHO www.sho.nl